Geng-geng Lambong

Monday, 14 November 2011

Blog Disable | Blog Have Been Removed Said Google

webpage is not available


blog has been removed




tanya pendapat orang lain


 saya membuat report kat google

aku tanya google sebab apa blog aku kena disable


why my blog disable?? aku pun baca polisi-polisi
harini baru nak baca sebelum daftar x baca pun..



baca-baca alleged copyright  takut-takut orang report pasal blog aku..



baca lagi

baca sepam dua...... google said buat blog direka untuk tarik trafik ke blog kita, menaikkan
senarai pencarian, komen kat blog orang lain hanya untuk promosi blog kita
betul x aku translate?? aku x buat semua tu..


ayat paling bise..... see u in court!!!

after 20 minutesgoogle team reply to me..




kembali seperti sedia kaler!!
yang penting jangan panik,

pepatah Jali....
mengayuh beca belasah X-men,
dah baca silekan komen,

. . . . (^_^) 

2 pengomen/tukang komen:

JaLi AshBurn said...

X-men mengadu pada ultramen,
inilah aku sedang mengkomen, . .. . . . .

hehe :D

Aqmil Lambung said...

bab pantun aku fail.... pantun lain ade x?? cambest je pantun kau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang ads lihat iklan terbaru

 
aqmillambong - Cool Grey Template - Design by [P0L5K4H4CKR3W]