Geng-geng Lambong

Sunday, 19 February 2012

Tambah Follower Sampai Pengsan






Sebab Leeza anjurkan segmen ini
  1. Nak rasa pengalaman sebagai penganjur segmen. Selalunya asyik main segmen orang je
  2. Segmen ni sebenarnya Lezza buat khas untuk blogger2 baru yang follower x seberapa. Lepas ni x payah la korang pegi shoutbox orang lain cakap "Done follow u. follow saya balik". Sebenarnya blogger2 yang senior ni x berapa gemar tentang istilah "I follow u, u must follow me back". Anggap segmen yang Lezza buat ni sebagai platform untuk korang tambahkan follower k. Peace..
  3. Nak tambahkan follower di 'Lezza de blog" lah..hehe
  4. Merapatkan ukhwah sesama sahabat blogger


Jangan Follow Rapat-Rapat Tau!!

Selamat Memfollow.............................

15 pengomen/tukang komen:

Leeza said...

Hai..lezza singgah sini and follow skali. thanks sebab sudi join and have a nice day =)

BuDaK KaMPuNG said...

aQMiRR, . . . aku Join sekali, . . . . . . . hehe :D

http://jali-ashburn.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

jal said...

datang follow sini
http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

Saya Disini said...

GUD LUCK

Yaya ★ said...

Asalamualaikum tuan blog :D

Sy dsini hndk meng-follow + Bknlan dgn anda . Singgah sni yee ^^v

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

Cik Saila said...

hai, slm perkenalan :)

sy dtg dr segmen yg sama, sy dh follow awk..harap sudi singgah dan follow di blog saya eh..tenkiu :))

Aqmil Lambung said...

osem.. thanks sbb follow blog ni..

Tyratyra said...

Hai singgah dari segmen yg sama :)
Follow awak :)
Jemput-jemput lah melawat blog-tak-best saya : lifeoftyra.blogspot.com

Patrick Star said...

Datang dari blog Leeza
Salam kenal & jemput singgah --> Blog Rilek-Rilek

PaK PiS said...

saya datang singgah dari segmen yg sama..
jemput datang ke blog saya ea..

http://www.pakpis.com

Cik FaRiZaM said...

dari segmen yg sama:

http://afasz.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

salam perkenalan.

✿ e e i y s s ✿ said...

help! help! dah nak pengsan sesangat dah ni
datang folo dari segmen yang sama
.........................................
salam ukhwah
.........................................

KhalinaBerry said...

hye! done follow u, hope u'll follew me back,, thanks!

http://fazlinakhalina.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

puterishamiera said...

came from the same segmen.. :D
blogwalking n follow here..

Hanif Idrus said...

datang menjengah..lama tak singgah sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang ads lihat iklan terbaru

 
aqmillambong - Cool Grey Template - Design by [P0L5K4H4CKR3W]