Geng-geng Lambong

Wednesday, 7 December 2011

3rd Giveaway By Yana

Photobucket











TARIKH TAMAT CONTEST?
20/12/2011

HADIAH?
HANDBAG/MARY KAY PRODUK/SHAWLS/TOPUP

See? ade 4 jenis hadiah dekat atas tu kan..Yana akan pilih hanya 3 pemenang sahaja based on random ye..why not korang cuba join Giveaway ni..kot-kot tuah korang gedebak gedebuk jatuh dekat Giveaway Yana kali ni..huehuehue..jika mendapat sambutan hangat hot hot..maka hadiah akan bertambah lagi oke...kat sini Yana nak ucap mekasheh amat-amat dekat pihak sponsor hadiah sebab bermurah hati sesangat nak sponsor hadiah untuk Giveaway kali ni..wehuuu

3 pengomen/tukang komen:

JaLi AshBurn said...

terima kasih kawan sebab tag aku, . . . . . . nanti kalau mampu online lama2 maybe sempat aku join, . . . aku pun jarang bebeno online, . . . sebab tu blog aku terbengkalai, mesej tak berbalas, . . . terima kasih, . . . . . singgah ke blog jali

afzainizam said...

uihhhhh jali kena tag dia terkejut gak tu....

kita krna suport antara kita-kita bloger ni...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
pemasangan ladam kuda

Aqmil Lambung said...

betull la...

wajib suport-menyaport ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang ads lihat iklan terbaru

 
aqmillambong - Cool Grey Template - Design by [P0L5K4H4CKR3W]