Geng-geng Lambong

Thursday, 24 May 2012

Iklan Free

Letak iklan free kat blog aku.... seriesly!! Setiap iklan yg ada kat blog http://aqmillambung.blogspot.com/ aku akan ping kan kat group/page di facebook 1 kali sehari...

Syarat:

1- kena pamerkan banner kedai online aku http://aqmillambong.lot.my/ tu je...

sekian terima kasih... yg berminat sila PM kat facebook aku.. https://www.facebook.com/aqmillambong

7 pengomen/tukang komen:

Hanif Idrus said...

Aku tak ada iklan ler bro..

Aqmil Lambung said...

letak la blog kau kat sini...

BuDaK KaMPuNG said...

Bro aku bru balik dri Terengganu marin 28 mei, . . .
Wah, lawa sungguh kawasan kampung tepi pantai, . . .

K.Terengganu > Marang > Dungun > Kerteh > Kuantan > KL
mu kat daerah mane rumah mu?

Aqmil Lambung said...

kuala terengganu... dekat ngan giant/mydin je.. kau ade mana sekarang ...?? nape x call datang sini??

BuDaK KaMPuNG said...

Aku dah balik rumah le, . . Hehe,

takpe2 lain kali insya-Allah aku dtg lgi.

Tiada Lagi Disini, . . . . Ber"Hijrah" said...

Assalamualaikum, . .
AqmiL . . .
bro, insya-Allah tak lupe, . .

Musafir Jalanan said...

assalamualaikum, anda di-tag di sini Mencari Cahaya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang ads lihat iklan terbaru

 
aqmillambong - Cool Grey Template - Design by [P0L5K4H4CKR3W]